avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs program de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs program de vizitare

hotararea din apel prin care i se acorda un anumit program tatalui (adica ramane valabila hot de la fond) este executorie chiar daca am calea recursului impotriva acestei hotarari?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 22:46, 2 Februarie 2010
Este executorie,dar nu este definitiva,deci va puteti exercita calea de atac.
Formulati recurs in termenul legal,daca considerati ca ultima hotarare nu va avantajeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ramane definitiva o hj? Irina S. Irina S. Cand [b]ramane[/b] definitiva o HJ pentru a se putea investi cu formula executorie? (vezi toată discuția)
Situatie ciudata - am program de relatii personale si din hotararea de divort si din ordonanta presedintiala elena20a elena20a Buna ziua, S-a judecat apelul la divort si au fost respinse apelurile. In felul acesta, hotararea de fond, unde am program de relatii personale, a devenit ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna " ...cu recurs in 15 zile" ? nettie nettie Ptr a tine legatura cu copilul fostul sot a ales varianta prin hotarare judecatoreasca si nu pe cale amiabila, astfel in urma actiunii ce a initiat-o, a ... (vezi toată discuția)