avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot fi executat silit pe mostenire daca o sa castige ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot fi executat silit pe mostenire daca o sa castige procesul civil?

Buna seara. Am fost dat in judecata pe parte civila conf art 14 si art 15 si art 1353 c civ de catre un administrator al unei societati comerciale, un depozit de deseuri mai exact din Bucuresti deoarece acesta a fost reclamat de catre mine in repetate randuri catre DSP, ANPM, Politie, Garda de Mediu etc si in cele din urma a fost sanctionat pe banda rulanta deoarece au fost constatate anumite nereguli. Acesta incalca Ord Ms 119/2014 si alte reguli de convietuire sociala deoarece prin activitatea sa ne produce disconfort. Din cauza ca am trimis sesizari conf legii 544/2001 si art 51 din constitutia Romaniei, catre institutiile abilitate acesta ma dat in judecata dupa cum am mentionat deja. Urmeaza sa primesc citatie si sa depun intampinarea. Intrebarea mea este, cum este posibil ca cineva care incalca legea si este sanctionat in mod repetat, induce in eroare institutiile statului Roman tot el sa ma dea in judecata, considerati dupa cele mentionate mai sus ca are castig de cauza din cauza ca a fost reclamat? S-au daca acesta castiga deoarece nu ne mai mira nimic in Romania, si sunt obligat la nu stiu ce cheltuieli, pot sa fiu executat silit pe mostenire? Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
AlexBu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 9 Martie 2024
Nu are motiv sa va dea in judecata , dar e treaba lui daca a facut-o. Veti primi citație și vedeți acolo motivul pt care v-a dat în judecata. Atunci e momentul sa apelati la avocat sa va redacteze întâmpinarea și eventual sa va apere la proces..
In situatia absurda în care vq castiga , executarea silita poate cuprinde și bunurile moștenirii dvs.
Reveniti aici în subiect sa ne spuneți pt ce sunteți dat în judecata.
Nu mai deschideti subiecte noi pe aceasta tema!
Pt a raspunde, se apasa pe "raspunde ", nu mai citati inutil mesaje anterioare.


Pai m-a dat deja in judecata dupa cum am mentionat mai sus, a invocat art 14 si art 15 dar si cel 1353 c civ. Deoarece am trimis sesizari catre institutiile statului Roman si are pretenii sa ii platesc daune morale si materiale pentru ca acesta a fost sanctionat in repetate randuri de institutiile abilitate. Deci, ce parere aveti? Ce ma sfatuiti?
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
gi-jane2, moderator
V-am zis deja, apelati la avocat sa va redacteze întâmpinarea!
V-am mai zis sa apăsați pe raspunde pt a rasounde, nu pe Citează . Butonul e în josul ecranului!
14 si 15 din ce lege?
Solicitati respingerea cererii ca nu din rea credinta ati facut plângerile ci cu scopul de a opri abuzurile făcute de el
Ce făcea de fapt, chiar?
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
gi-jane2, moderator
Deci produce disconfort prin galagia pe care o produce prin activitatea sa de centru de colectare deseuri nepericuloase, prim sortarea de fiare sticle din sticla, tabla si alte deseuri reciclabile iar acesta se afla la nici 20 m distanta de geamurile noastre. DSP si alte institutii a sanctionat si cam atat. Iar acum administratorul ma dat in judecata pentru ca am facut sesizarile respective catre institutiile abilitate invocand art 14 c civ si art 15 c civ dar si art 1353 c civ iar eu acum am pregatit intampinarea prin care solicit anularea cererii dansului deoarece nu am facut sesizarile degeaba si dovedesc prin acele sanctiuni si inregistrari pe DVD cu ceea ce face dansul aici. Deci, considerati ca este un abuz faptul ca sesizazi institutiile statului Roman?
Nu trebuia sa i se dea autorizatie pt acea activitate la distanta asa mica de locuință dvs.
Omul nu face zgomot cu rea credinta, aia e activitatea lui.
Nici dvs nu sunteti obligat sa ii suportați gălăgia.
Dvs ati apelat la instituțiile statului nu pt a pagubi pe altul, ci pt a lua masuri sa nu mai fiți nevoit sa suportați gălăgia. Nu va incalzeste cu nimic ca el si-a luat amenda, dar continua cu aceeași activitate , asta trebuie sa reiasă.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cand se considera rea credinta art 14 civ art 15 civ si art 1353 ... AlexBu AlexBu Cand se considera rea credinta art 14 civ art 15 civ si art 1353 civ? Daca am trimis sesizari si reclamatii conf legii 544/2001 si art 51 din Constitutia ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru sesizari catre institutiile statului romani! ... AlexBu AlexBu Buna seara, Am fost dat in judecata pentru faptul ca am trimis sesizari catre institutiile statului Roman conf. art 51 din Constitutia Romaniai alin 1 si ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu dat in judecata pentru o intrebare adresata politiei locale? AlexBu AlexBu Buna seara. Am facut cateva reclamatii pentru disconfortul pe care il creeaza un centru de colectare si depozit de deseuri de langa blocuri, sesizari catre ... (vezi toată discuția)