avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare sau...amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare sau...amanare

ce se poate intampla daca nu ma prezint la procesul de incredintare minor la primul termen?
cum as putea face sa nu ma prezint legal?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ursu1 , utilizator 12:47, 5 Februarie 2010
angajati un avocat si nu va prezentati la instanta
Cererea reconventionala poate fi introdusa la primul termen la care partile sunt legal citate,daca acesta era termenul sau a solicitat anterior termene pentru ca nu s-a putut prezenta sau/si pentru lipsa de aparare sau alte motive legale,este posibil.
Cred ca de aceea este bine sa angajati un avocat care sa va consilieze si sa va sustina cauza
Sfatul meu e sa va angajati avocat daca nu va prezentati, ca poate va ia copilul...
Daca nu va prezentati si nici nu motivati intr-un fel sau altul lipsa instanta va da cuvantul pe probe paratului-reclamant indovedirea cererii de incredintare a minorului. Daca lucrurile vor decurge astfel, dvs. veti fi decazuta din dreptul de a mai propune probe pe aspectul cererii sotului.
la primul termen pot cere amanare pt angajare aparator?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat dolores dolores Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)
Se poate acorda divortul cand eu nu pot fi prezent la proces? tmihai2010 tmihai2010 eu nu sant in tara,ier sotia a intentat divort.avem 2 copii si drept sa va spun nu e un motiv anume ptr divort.nici nu prea sant de acord cu asta.fiecare avem ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor! urgent! florentinaaflorea florentinaaflorea sunt in divort cu a doua mea sotie,cu care am un copil de 5 ani..mentionez ca mai am un copil dintr-o casatorie anterioara caruia ii platesc pensie ... (vezi toată discuția)