avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cate imputerniciri poate avea o persoana care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 ...

Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 apartamente in contul unir proprietari, si toti, ii dau acestuia procura ca sa-i repeinte in AG.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:54, 8 Aprilie 2024
Faza cu stersul cu pasta corectoare si scrierea "peste" - miroase a pute... Nu se face asa !
In fine, pe la noi, aceste imputerniciri se dau personal de catre persoana care da imputernicirea, o completeaza in fata presedintelui sau a cenzorului, se inregistreaza in registul de corespondenta al asociatiei. La fel de valabile sunt acele procuri de reprezentare date de catre un proprietar - prin notariat.
In AG, cenzorul verifica toate aceste imputerniciri, informeaza pe cei prezenti, numara voturile si tine cont de votul reprezentantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. trei intrebari cu referire la reprezentarea cu imputernicire ... okdaniok okdaniok Buna ziua. Trei intrebari cu referire la reprezentarea cu imputernicire la adunarea generala a asociatiei de proprietari. Prima intrebare. Un proprietar ... (vezi toată discuția)
Proprietari la adunarea generala a asociatiei de proprietari. ... alina_25 alina_25 Proprietari la Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari. La noi la Asociatia de Proprietari a ajuns un administrator care comite numai greseli ... (vezi toată discuția)
Abuz dezvoltator in asociatia de proprietari fiordul fiordul Dezvoltatorul care detine un numar majoritar de voturi in asociatia de proprietari, a decis in cadrul adunarii generale sa voteze marirea preturilor de ... (vezi toată discuția)