avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionata in 2023. Nu am reusit sa aflu daca la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionata in 2023. Nu am reusit sa aflu daca la calculul pensiei ...

Pensionata in 2023. Nu am reusit sa aflu daca la calculul pensiei s au luat in calcul primele orele suplimentare sambetele lucrate perioada dupa 2020….daca nu trebuie sau nu adeverinta de la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 10 Martie 2024
Puteti cere Casei de Pensii de care apartineti un buletin de calcul . In acesta veti gasi , pe fiecare luna a fiecarui an care formeaza stagiul dvs. de cotizare , sumele care au stat la baza calculului punctajului dvs. Dupa 01.04.2001 - de cand s-a instituit CAS datorat SI de angajat - la calculul pensiei se iau in considerare absolut toate veniturile de natura salariala ale acestuia ( castigul brut ) . Prin urmare , pentru perioada de dupa aceasta data , nu sunt necesare adeverinte .
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2024
CHKa, utilizator
Nu vi s-au luat in considerare orele suplimentare si cele prestate in zilele de repaus saptamanal , decat daca ati avut o hotarare judecatoreasca in acest sens.

Daca nu aveti acea adeverinta, va trebui sa o obtineti de la fostul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am iesit la pensie conform legii 263 in anul 2009. la calcularea ... stereciu ion stereciu ion Am esit la pensie comform legii 263 in anul 2009. La calcularea punctajului sa luat in calcul salariul tarifar din cartea de munca.In 2022 am depus la casa de ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pe noua lege a pensiilor. buna ziua, am lucrat neintrerupt din 16.10.1978 pana in 16.10.2015 ... Rodica Sangeorzan Rodica Sangeorzan Buna ziua, am lucrat neintrerupt din 16.10.1978 pana in 16.10.2015 si am avut nenumarate prime si premii. La calculul punctelor de pensie din vechea lege ... (vezi toată discuția)
Numarul de puncte anuale realizate utilizat la calcului punctajului ... c  a c a Numarul de puncte anuale realizate utilizat la calcului punctajului total ramane asa cum a fost stabiliit la data pensionarii cu punctaje procentuale pentru ... (vezi toată discuția)