avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arbore geneaolgic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arbore geneaolgic

Imi poate spune cineva la ce institutii sau cum pot sa aflu date despre strabunicii mei, despre care stiu doar ca au fost in razboi si daca as putea afla date chiar si depspre inaintasi de-a strabunicilor. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:44, 3 Februarie 2010
Daca le cunoasteti numele si prenumele si anul aproximativ al nasterii, va puteti adresa fie primariei din localitatea unde s-au nascut (serviciul stare civila), fie Arhivelor Nationale...vedeti ca exista detectivi particulari specializati pe asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate: cum imi pot gasi tatal biologic? roxanik_oana roxanik_oana cum pot sa mi gasesc tatal bologic, stiindu-i numele intreg? (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)