avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratorul imi face probleme
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratorul imi face probleme

am inchiriat un spatiu comercial,precizez ca destinatia lui in contract este de spatiu comercial,nu mai este imobil locuinta,la parterul unui bloc si am probleme cu administratorul si presedintele asociatiei ca nu le-am cerut lor acordul pt a deschide un mag.general,deoarece inainte a fost o firma de termopane si ei pt.asta si-au dat acordul.Eu stiu ca nu au ce sa-mi faca pt.ca a fost greseala lor ca nu au stiut la momentul respectiv ca semneaza pt transformarea imobilui in spatiu com.indiferent de destinatia lui.
Dar e un grup de cativa baieti care nu stau la aceasta scara si vin seara sa bea cafea de la tonomat si cateodata si bere.I-am rugat sa nu mai stea dar ma asculta o zi si poimaine sunt iar acolo.
Pe locatari nu-i deranjeaza faptul ca e mag. ci ca acei baieti stau in fata blocului.Nu stiu ce sa fac,ei ma ameninta ca-mi fac reclamati.:sorry:
Cel mai recent răspuns: caty19 , utilizator 18:19, 4 Februarie 2010
Automatul de cafea este in magazinul Dv.?
da
Pai atunci cum va inchipuiti ca niste oameni care isi iau cafeaua de la automat...o sa se duca cu ea s-o bea...unde? Nu e normal ca o beau in fata magazinului?
Vecinii Dv. au dreptate. Una e spatiul comercial...si alta un automat de cafea care da cafea sa fie bauta atunci, nu sa si-o ia omul in plasa si se duce cu ea acasa.
Rezolvati problema cu automatul si vor disparea si problemele.
nu,baietii aceia sunt singurii care o consuma in fata magazinului,restul clientilopr se duc in statie,sau sunt persoane care se duc la o firma de asigurari sau politistii care se duc la ei in unitate
Daca acei tineri sunt singurii care va creaza neajunsuri ,incercati pe cale amiabila sa le explicati ca intampinati probleme cu administratorul.
Daca veti atrage atentia de mai multe ,posibil sa sensibilizati si sa dispara nemultumirea din partea tertilor
Succes

Alte discuții în legătură

La cine trebuie sa ma adresez. paulica_67 paulica_67 La parterul blocului meu se afla un magazin alimentar.i cepand de la 6 dimi eata de cand deschide ,si pana la 23 este o galagie co tinua .are automate de cafea ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Spațiu privat ong? Adrian173 Adrian173 Buna ziua. Suntem o asociație cu 20 de membrii. Avem un sediu secundar unde ne întâlnim la o cafea si la discuții. Unii fumează, unii nu. Unii beau suc, ... (vezi toată discuția)