avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RELATIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RELATIE

1.SUNT SEPARATA DE SOTUL MEU DE TREI ANI SI VREAU SA INCEP DEMERSURILE PENTRU A DIVORTA DAR EL IMI SPUNE CA NU V-A FI DE ACORD NICIODATA.2. POT SA IMPUTERNICESC UN AVOCAT SA MA REPREZINTYE IN INSTANTA DEOARECE EU SUNT PLECATA IN STRAINATATE, DACA DA , CUM PROCEDEZ.3 . NU AM CERTIFICAT DE CASATORIE IN ORIGINAL AM DOAR COPIE LEGALIZATA , IMI SERVESTE LA CEVA?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:07, 3 Februarie 2010
Puteti angaja un avocat care sa va sustina cauza in instanta si puteti desemna prin procura o ruda care sa faca demersurile necesare pentru obtinerea unui nou exemplar de pe certificatul de casatorie de la starea civila a primariei unde v-ati casatorit.
La dosar se depune numai certificatul in original.
avocatul pe care il veti imputernici se va ocupa inclusiv de obtinerea cerificatului in original.
chiar daca se opune sotul, divortul tot se pronunta.
singura solutie este sa angajati un avocat
buna ziua!
ar trebui sa va faceti timp sa veniti in tara sa contactati un avocat in vedera demararii procedurii divortului.
nu este nevoie ca sotul dvs sa fie de acord cu acest divort din probatoriul administrat in cauza va trebui sa rezulte ca relatiile de familie sunt grav si iremediabil vatamate, astfel incat aceasta casnicie nu mai poate continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort - certificat de divort andreeatoma24 andreeatoma24 Buna ziua, Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta. Este vorba despre un divort (fratele meu), implicand si un minor. Fosta sotie a intentat actele, ... (vezi toată discuția)
Sotia nu doreste sa divorteze gabriel1967 gabriel1967 Buna ziua, M-am separat de sotie acum un an si jumatate, nu avem nimic de impartit, dar ea nu doreste sa divorteze. Cat ma poate plimba pe drumuri daca ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea divortului din sua in romania moni08 moni08 Am si eu nevoie de sfatul unui avocat, va rog. In 2 zile (Doamne ajuta!) o sa obtin divortul de sotul meu. Amandoi suntem cetateni romani dar locuim de 6 ani ... (vezi toată discuția)