avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu expirat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu expirat!

Ce e de facut?
Am primit o ordonata civila favorabila pe somatia de plata si mi-a trimis judecatoria o adresa cum ca s-a restituit comunicarea emisa debitoarei si avizul de confirmare cu mentiunea "unitate mutata"
Va rog sa-mi dati un sfat daca are cineva o idee; nu am mai intalnit o asemenea situatie.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 14:46, 16 Octombrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~
Daca la Registru apare acelasi sediu trebuie comunicat dispozitivul prin mica publicitate.
salutare.
Intai intra pe site-ul Oficiului Registrului, iar daca adresa societatii nu corespunde cu cea pe care o ai tu, fa o adresa de solicitare de informatii de la ORC, apoi iti faci precizarea la somatia de plata prin care soliciti citarea la noul sediu. Daca adresele corespund, anexezi informatiile furnizate de la ORC si soliciti citarea prin publicitate.
Trimite-mi numele societatii si judetul si te ajut eu pana maine.
popti trimite mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Salutare. Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare. Institutiile publice sunt obligate sa raspunda la adresele inaintate de societatile de recuperare ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului debitoarei DAIANA_ DAIANA_ Firma X din Bucuresti, da in judecata o alta persoana juridica, din alt judet (ex. Ialomita). Depune actiunea la Judecatoria Urziceni, in ... (vezi toată discuția)
Somatie plata vs chemare in judecata Monica H. Monica H. Buna ziua. Speta mea e cam asa: am dat in judecata un debitor, pe somatie de plata pentru recuperare debit. Am castiga, dar nu pot pune in executare hotararea ... (vezi toată discuția)