avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua , am varsta de 59 ani, pensie invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua , am varsta de 59 ani, pensie invaliditate gr.3,31 ...

buna ziua , am varsta de 59 ani, pensie invaliditate gr.3,31 ani si 7 luni vechime si inca 7 ani si 5 luni program 4 ore( lucrez si in prezent cu contract legat si taxe la zi) conform legii in vigoare , aceats perioada se adauga ca si perioada de contributivitate acum cu noua lege se adauga ceva cand se varecalcula in septembrie ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:55, 15 Martie 2024
Pentru perioada in care ati cumulat pensia de invaliditate cu salariul nu primiti puncte de stabilitate.
Perioada lucrata in regim de 4 ore/luna va intra in calculul pensiei de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virsta de pensionare angelicaursu angelicaursu Buna seara.Doresc sa va pun si eu doua intrebari.Am 13 ani si citeva luni in cimpul muncii grupa.2 de munca .Din 1998 sint pensionata medical gr.2 si din2010 ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta, pensie anticipata,pensie partial anticipata Dorina Miclescu Dorina Miclescu Buna dimineata! Numele meu este Dorina si as dori sa-mi raspundeti la cateva intrebari legate de pensionare. Sant nascuta la 27.03.1955. Am o vechime de 21ani ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de pensionare si la ce varsta? anca petcu anca petcu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: femeie, nascuta pe 6.03.1964, o vechime pe cartea de munca de 26 ani/6 luni/23 de zile (perioada septembrie ... (vezi toată discuția)