avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plati si transferuri patrimoniale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plati si transferuri patrimoniale

Buna ziua!
In lista pe care am primit-o de la avocat pentru deschiderea procedurii de insolventa mi se cere o situatie cu platile si transferurile patrimoniale.Nu imi dau seama la ce se refera exact.Va rog daca sti cineva sa ma lamureasca....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:47, 3 Februarie 2010
Lista se refera atat la platile efectuate catre furnizorii de produse, lucrari si servicii inclusiv la vinderea ori cumpararea de bunuri mobile ori imobile.

Aceasta lista trebuie sa reflecte miscarile de bani, mai ales iesirile din societate pe perioada respectiva, cat si bunurile achizitionate/vandute care arata miscarile in cadrul patrimoniului societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bun comun fara partaj ciresicam9 ciresicam9 buna seara, sunt divortata am 2 copii unu la mine unu la tata ,nu am facut partaju ,sotu poate sa vinda sau alte miscari fara acordul meu ? (actul casei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. firma mea are datorii la furnizorii cu care a lucrat, ... Cristina 180596 Cristina 180596 Buna ziua. Firma mea are datorii la furnizorii cu care a lucrat, iar datoriile nu pot fi plătite datorită problemelor financiare. Pot bagă firma in ... (vezi toată discuția)
Sunt fortat sa declar insolventa. cum procedez? DumiSalman DumiSalman Buna ziua, Detin o companie producatoare de echipamente electronice si din pacate, datorita intarzierilor majore ale unui furnizor din Germania nu am reusit ... (vezi toată discuția)