avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vanzare bun comun fara partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vanzare bun comun fara partaj

buna seara, sunt divortata
am 2 copii unu la mine unu la tata ,nu am facut partaju ,sotu poate sa vinda sau alte miscari fara acordul meu ? (actul casei este facut numai pe numele lui , totusi am facut o impreuna,terenu este dat de primarie pt tinerii casatoriti ) (10 ani casnicie) va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:14, 29 Mai 2014
Bunurile achizitionate in timpul casatoriei sunt bunuri comune si fara partaj nu pot fi vandute fara acordul fostului sot.
Bunurile imobile nu le poate vinde.
Bunurile mobile le poate vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj viorel2011 viorel2011 sant in proces de partaj cu f sotie ,in proces sant cuprinse o casa si un teren pe care le am dobandit in cursu casatoriei ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Partaj lusima lusima Eu impreuna cu fostul sot avem cumparat impreuna in parti egale si indivizibile un apartament inainte de a fi casatoriti, cu banii de la parintii nostri care ... (vezi toată discuția)
Partajul mire9 mire9 AM FOST CASATORITA DIN ANUL 1999-2008 , SOTUL MEU AVEA O CASA SI O FIRMA MOSTENITE INAINTEA DIVORTULUI , IAR EU UN AUTOMOBIL DOBANDIT IN TIMPUL CASATORIEI . ... (vezi toată discuția)