avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspector resurse umane

Buna ziua!
Am o mica "problemuta": vreau sa obtin drept de semnatura/ viza in carnetele de munca si nu stiu de unde si cu ce sa incep...pe saitul ITM nu gasesc nici o indicatie...
Multumesc in anticipatie pt raspunsuri.
Cu stima,
Dana State
Cel mai recent răspuns: dana state , utilizator 10:09, 3 Februarie 2010
1. Deplasati-va la ITM si solicitati informatii referitoare la organizarea de cursuri pentru inspectori resurse umane.
2. Veti afla tot acolo ce documente va trebuiesc pentru autorizare din partea ITM.
3. Exista organizatii care formeaza inspectori de reurse umane, iar diploma este recunoscuta de catre MMFSS si MEN.
Multam.
Am diploma de inspector resurse umane, ma intereseaza sa obtin si drept de semnatura in carnetele de munca.
Este publicata pe site-ul itmbucuresti.ro metodologia.Trebuie sa intocmiti un dosar pe care il depuneti la ITM si va programeaza pentru examen; de regula s-a dat examenul in fiecare vineri; si trebuie ca firma pentru care va depuneti actele sa aiba achitat la zi comisionul pentru ITM,altfel veti fi pusa iar pe drumuri.. [ link extern ]
M-am luminat!
Multam mult!

Alte discuții în legătură

Vreau atestat itm romilas romilas Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine un atestat ITM sau daca chiar este nevoie sa am asa ceva ca sa ma pot ocupa de pastrarea si completarea cartilor de ... (vezi toată discuția)
Atestare iru aijin aijin Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)
Valabilitate curs adinagea adinagea Buna ziua, Am un angajat la resurse umane care a facut un curs de inspector RU in 2005 (la o firma particulara), dar nu a obtinut atestaul de la ITM. Mai ... (vezi toată discuția)