avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau atestat ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau atestat ITM

Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine un atestat ITM sau daca chiar este nevoie sa am asa ceva ca sa ma pot ocupa de pastrarea si completarea cartilor de munca in societatea la care lucrez.Trebuie sa invat niste legi cred, dar de unde le pot lua si daca ITM-ul furnizeaza documentatia necasara pt a ma pregati pt examenul ce-l voi da ca sa obtin acest atestat, multumesc celor ce-mi raspund
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 16 Noiembrie 2010
Pastrarea si completarea carnetelor de munca se face prin atestare de catre ITM dupa verificarea indeplinirii conditiilor necesare desfasurarii acestei activitati. Printre conditii este si efectuarea acestei activitati de catre o persoana calificata in domeniul resurselor umane care se atesteaza anual prin examen la ITM.
Primul pas este deci obtinerea unei diplome de inspector resurse umane.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
adelaida_07, utilizator
1. ITM va pune la dispozitie bibliografia necesara precum si datele la care se face examinarea.
2. Dar nu vad de ce mai aveti nevoie de asa ceva daca de la 01.01.2011 carnetele de munca ies din uz.
mergi la ITM si intrebi ce acte iti trebuiesc
se uorganizeaza lunar examene
romilas a scris:

Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine un atestat ITM sau daca chiar este nevoie sa am asa ceva ca sa ma pot ocupa de pastrarea si completarea cartilor de munca in societatea la care lucrez.Trebuie sa invat niste legi cred, dar de unde le pot lua si daca ITM-ul furnizeaza documentatia necasara pt a ma pregati pt examenul ce-l voi da ca sa obtin acest atestat, multumesc celor ce-mi raspund

Gasiti aici tot ce va intereseaza
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat itm - inscrieri in carnetul de munca crisadi crisadi buna ziua din discutiile de pe forum am inteles procedura prin care poti obtine aprobarea de pastrare a cartilor de munca, insa am doua intrebari: Am ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesar de un atestat suplimentar,pentru a putea opera modificari in carnetul de munca. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Atestare iru aijin aijin Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)