avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort fara prezentare de martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort fara prezentare de martori

Sunt intr-o situatie destul de ciudata..... doreesc sa inaintez aciunea de divort dar cealalta parte nu se prezinta la proces si mai mult decat atat nu am martori care pot sa depuna marturie in acest proces . Care ar fi procedura legala pe care asputea sa o inaintez in aceasta situatie??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:11, 16 Octombrie 2006
Nu aveti pe nimeni din familie care poate veni ca martor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara prezentare de martori lianatif lianatif Sunt intr-o situatie destul de ciudata..... doreesc sa inaintez aciunea de divort dar cealalta parte nu se prezinta la proces si mai mult decat atat nu am ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi divort cu minori ContSters200238 ContSters200238 Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotul meu, urmeaza sa avem prima infatisare. Ca in majoritatea cazurilor, sotul meu nu este de acord cu divortul, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o întrebare... am proces de divorț cu ... Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am și eu o întrebare... Am proces de divorț cu minori și am citat ca și martor(fără sa îmi dau seama) pe cineva care știe ce sa ... (vezi toată discuția)