avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimb păgubos de mașini - răzgândire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimb păgubos de mașini - răzgândire

Bună seara. Vin și eu cu o problema cine știe sa îmi răspundă va rog. În Noiembrie 2023 am fost înșelat, păcălit de cineva care mi-a dat o mașină stricata în schimbul mașinii mele în stare perfecta de funcționare. Mașina pe care am luat-o la schimb a doua zi ia sărit motorul, avea și radiatoarele sparte. Eu cu acel Domn nu am făcut absolut nici un fel de act precum am luat mașina de la el sau el de la mine. Va întreb pe voi dacă știți cum pot sa îmi iau masina înapoi din punct de vedere legal. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Lupuioneldim , utilizator 08:33, 19 Martie 2024
Bună dimineața!
Fără supărare, dvs cereți o rezolvare legală la o “românească” făcută pe moment, fara să vă gândiți la eventualele urmări. Și iată ca au apărut!. Totuși din noiembrie 2023 si până în martie 2024, ce demersuri ați făcut, ce discuții ați purtat cu proprietarul vis-a-vis de defecțiunea mașinii ? Dați-ne mai multe detalii referitoare la tranzacția de schimb de mașini, orice care ne-ar ajuta să ne facem o idee despre cum să vă sfătuim.
Succes și numai de bine!
Masina pe care am luat-o la schimb după cum v-am spus avea garnitura de chiloasa dusă plus radiatoarele interior exterior și turbina, plus mașina respectiva avea acte false, masa eu nu am păstrat-o am dat-o la rândul meu la schimb prezentundui următorului client toate aceste aspecte despre mașina, eu nu am băgat nici un ban în aceea mașina sa o repar deoarece costurile erau enorme. Repet prin a va spune ca masina mea pe care am dat-o la schimb mașina personala nu avea nici un fel de, defect. Când am făcut acest schimb repet ca nu sa întocmit nici un fel de act, nici scris nici legal, prin notar sau altfel. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru fitcros fitcros Cumparare masina cu motor defect Am cumparat in vara anului trecut o masina de pe OLX cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru. Masina ... (vezi toată discuția)
Autoturism oferit cu imprumut, reparare defectiuni Dannyytiesto Dannyytiesto Va aduc la cunoștință următoarea situație : M-am rugat de un prieten sa îmi împrumute mașina sa pentru o perioada scurta pana când vine în tara! ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)