avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare in contabilitate comanda pe PJ
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare in contabilitate comanda pe PJ

Buna ziua,
Am o comanda pe PJ din china, plata este prin transfer bancar, marfa mi-a ajuns acasa prin Cargus, pe awb apare ca a venit din Germania.
Precizez ca marfa mi-a ajuns fara nici un act, in momentul de fata am doar Invoicele de la chinez si nr de awb, cum pot proceda in aceasta situatie pentru a le putea baga in contabilitate?
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Storno factura muzu muzu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Mi s-a facut o factura proforma din China pe care am achitat-o prin transfer bancar. Din pacate a aparut o ... (vezi toată discuția)
Facturi incomplete de la furnizori extracomunitari. cum le putem înregistra având în vedere că nu respectă legile din românia? Francu Mihaela Tatiana Francu Mihaela Tatiana Buna ziua, Colaboram sau achizitionam diverse pe domeniul nostru de activitate (IT) de la diversi furnizori din afara tarii. Facturile sunt trimise fara ... (vezi toată discuția)
Facutrare cu sau fara tva prestare servicii beneficiar strain cornel_t12 cornel_t12 Buna ziua, Vreau sa stiu daca facturez CU sau FARA TVA in urmatoarele conditii: - Este vorba de prestare servicii, nu de vanzare de bunuri. Prestatorul, SRL ... (vezi toată discuția)