avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua. Acum cativa ani o cunostinta a avut dosar ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua. Acum cativa ani o cunostinta a avut dosar la DIICOT ...

Buna ziua. Acum cativa ani o cunostinta a avut dosar la DIICOT care intre timp a fost inchis. Abia acum a aflat ca avea de platit cheltuieli de judecata si le-a achitat. Trebuie chitanta respectiva sa fie dusa undeva sau ar mai fi ceva de facut cu ea? Multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor public judiciar - plata in rate cum platesc? seldom seldom Buna ziua, Daca instanta mi-a admis cererea de ajutor public judiciar in rate egale pe 24 luni cum trebuie sa platesc? De platit voi plati lunar insa cum ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari - actionare in instanta si cheltuieli de judecata taipan19 taipan19 Buna ziua! Pe data de 18.10.2010 am fost actionat in instanta de catre asociatia de proprietari pentru intarzierea la plata intretinerii cu mai mult de 90 de ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere provenind din reesalonari radet Maria00 Maria00 Buna ziua In urma cu aprox 2 ani asociatia de proprietari si-a dat seama ca timp de 3 ani de zile administratorul nu a achitat nicio factura de utilitati si ... (vezi toată discuția)