avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONVENTIE DE RECUNOASTERE A DATORIEI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONVENTIE DE RECUNOASTERE A DATORIEI

Buna ziua,
Am semnat cu debitorul o convenție de recunoaștere a datoriei, acesta avea obligatia sa emita bilete la ordin avalizate, semnează BO, dar refuza sa le avalizeze.
Nu am sanctiune ptr. neexecutarea acestei obligatii in conventie.
Ce este de făcut?
mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: savaaurel , utilizator 11:01, 18 Martie 2012
Creditorul a furnizat lunii octombrie 2008, împrumutat de € 28,700 în numerar, în mâinile sale, în scopul inceperi unei afaceri , activităţi cu firma X persoanei debitoare. Creditorul şi debitorul au căzut de acord pe o dobândă anuală de 8% pe suma, de exemplu € 2296 - an.
Imprumutatul este de acord că împrumutul, inclusiv dobânda înapoi în rate lunare de € 2,400 pentru fiecare incepand de la 1.1.2010 la zi 30-lea din luna etc în mâinile creditorului, până la răscumpărarea datoriei cu interes.
Imprumutatul se recunoaşte datoria de mai sus şi în suma de motiv, şi se angajează să plătească acest lucru până la 31 decembrie 2011. În cazul plăţilor recurente lunare, Imprumutatul ia notă de faptul că ne-plata, care doar o singură plată - rate devine exigibilă, deoarece întreaga datorie.
Recunoaşterea datoriilor şi rambursarea acesteia este reglementat accesorii. dispoziţii. Întocmit în două exemplare pentru fiecare participant individual. Participanţii declară capacitatea lor juridică, au făcut o gravă în mod liber, fără constrângere, nu în primejdie sau în condiţii de brat de lungime, ceea ce confirmă autografe lor...............................................asta este in cotracttul de mana,numele meu,al lui...datele de nastere-adresa.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
savaaurel, utilizator
Asta scrie in contractul meu de recunoastere a datoriei--------------------------------------------Creditorul a furnizat in luna octombrie 2008, împrumutat de € 28,700 în numerar, în mâinile sale, în scopul inceperi unei afaceri , activităţi cu firma X persoanei debitoare. Creditorul şi debitorul au căzut de acord pe o dobândă anuală de 8% pe suma, de exemplu € 2296 - an.
Imprumutatul este de acord că împrumutul, inclusiv dobânda înapoi în rate lunare de € 2,400 pentru fiecare incepand de la 1.1.2010 la zi 30-lea din luna etc în mâinile creditorului, până la răscumpărarea datoriei cu interes.
Imprumutatul se recunoaşte datoria de mai sus şi în suma de motiv, şi se angajează să plătească acest lucru până la 31 decembrie 2011. În cazul plăţilor recurente lunare, Imprumutatul ia notă de faptul că ne-plata, care doar o singură plată - rate devine exigibilă, deoarece întreaga datorie.
Recunoaşterea datoriilor şi rambursarea acesteia este reglementat accesorii. dispoziţii. Întocmit în două exemplare pentru fiecare participant individual. Participanţii declară capacitatea lor juridică, au făcut o gravă în mod liber, fără constrângere, nu în primejdie sau în condiţii de brat de lungime, ceea ce confirmă autografe lor
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
savaaurel, utilizator
conventia nu este decat semnata,nu are nici o forma juridica,este ca si cum am facut-o noi la calculator,si imprimata,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)