avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum devin PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum devin PFA?

Buna ziua,

As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deveni persoana fizica autorizata, in cat timp se pot face actele si ce obligatii am catre stat? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionel12 , utilizator 18:26, 3 Februarie 2010
consultati acest site in care aveti informatii la dispozitie cu ce v-ar interesa :[ link extern ]
Buna ziua,
cred ca o sa va fie de ajutor ce scrie aici www.avocatnet.ro/content/for...
O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
ionel12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)
Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)