avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... modalitati de formulare opozitie la intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

modalitati de formulare opozitie la intabulare

Buna ziua,

m-ar interesa ce modalitati exista pentru formularea unor eventuale opozitii la inregistrarea unui CF la OCPI, in contextul in care, vecinul a primit o sentinta judecatoreasca pentru anularea documentului CF pe motiv de suprapunere cu un alt vecin. Acest vecin cand si-a intabulat terenul, si extins proprietatea si peste terenul meu, in urma careia eu n-am mai putut sa intabulez toata suprafata. Acum, daca el trebuie sa-si re-intabuleze terenul ( in urma anularii CF-ului existent ), as dori sa ma asigur ca se face in concordanta cu documentele de dezmembrare.
Ce modalitati exista de a afla ( sau a fi notificat ) momentul in care acest vecin efectueaza re-intabularea.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate - se poate contesta intabularea unei parcele? ContSters206369 ContSters206369 buna seara... pe scurt: detin un teren , pus in posesie in 1991, cu titlu de proprietate , dar nu am facut intabulare pe el , ...vecinii mei au intabulat ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara cu granituire sau rectificare cf ? mircea1979 mircea1979 buna ziua, sunt in prezent intr-o situatie delicata. In 2008 am inceput un proces de uzucapiune impotriva statului pentru un teren extravilan de 5400 mp. ... (vezi toată discuția)