avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Dețin un spațiu comercial, iar în ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Dețin un spațiu comercial, iar în aceasta perioada ...

Buna ziua,

Dețin un spațiu comercial, iar în aceasta perioada de 2 sau de 3 ori pe luna primesc o mașină cu pui de 1 zi între orele 22 pana la 02.00.. masina staționează pe strada între 2 și 5 minute, duba 3.5t.

Am un vecin care e deranjat ca trec mașini pe strada uneori chiar de ce vorbesc oamenii în fata porții lui și tot amenință că face plângere la anaf ca de ce primesc eu mașini la acea ora. Plus înjurături, blesteme etc dar nu mie direct, ci către familie și prieteni, pe mine când ma vede.. lasă capul în pământ orice i-as spune.

El se leagă de toată lumea, cu multiple plângeri la politie, fetite de 7 ani amenințate și injurate cu bătaia ca de ce umbla pe partea lui cu câinele ei(el având alți caini în curte care latra) pe timp de zi. Casa lui e cam la 150/200m distanta de casa mea.

Cum as putea rezolva situația de fata mai ales ca toată activitatea mea va fi mutata în decurs de 6/8 luni.

Cu el nu se poate vorbi, singura persoana cu care mai păstrează legătură este soția sa.

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Vecini care înmulțesc necontrolat câini maidanezi mihaela_dinu mihaela_dinu Bună ziua, Vă contactez pt a obține îndrumări pt solutionarea pe cale legală a următoarei situații care nu s-a putut discuta amiabil din nici o ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)