avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... E-factura la un PFA cu profil IT?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

E-factura la un PFA cu profil IT?

Buna ziua,
Am un PFA cu profil IT (creare/intretinere pagini web) si primesc contravaloarea serviciilor prin PayPal, care are asociat un cont bancar Raiffeisen tip PFA. Clientii mei sunt persoane din afara Romaniei si platile se fac in urma discutiilor prin email sau, in cazul intretinerii de pagini web, printr-o aplicatie web dedicata, plata facandu-se in valuta. Ei nu cer factura! Cum procedez cu e-facturarea in noile conditii?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:23, 27 Martie 2024
deci ei nu cer factura , dvs sunteti obligat sa emiteti factura cf art 319 . Pt ca acei clienti sunt in afara Romaniei nu se trimit si in e-Factura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu paypal? raduma raduma Lucrez in domeniul web design si primesc bani prin paypal. Clientul plateste prin paypal, de acolo imi scot banii pe contul bancar. Pt un eventual control, ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Emtere factura pentru client extern amatei amatei Buna ziua, Sunt PFA si am emis o factura pt un client din UE. Firma respectiva nu imi cere sa le trimit facturi. Exista vreo prevedere legala care sa ma ... (vezi toată discuția)