avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Facilitati fiscale domeniul IT pentru salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Facilitati fiscale domeniul IT pentru salariul minim

Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la urmatoarea speta:
O societate comerciala infintata in decembrie 2023 cu codul CAEN 6201 care se incadreaza in a bebeficiaza la facilitatile fiscale din domeniul IT are un singur angajat in functia de programatoracesta fiind incadrat cu salariul minim pe economie 3.300 lei.
In ceea ce priveste salarizarea, in 2024, se poate aplica si facilitatea celor 200 lei neimpozabili aferenta salariului minim, pe langa facilitatile aplicate in IT si anume reducerea de la plata impozitului salarial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 24 Martie 2024
da, se poate aplica si facilitatea celor 200 lei neimpozabili.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru titlul științific de doctor 50% din salariul ... laleela laleela indemnizatie pentru titlul științific de doctor 50% din salariul minim pe economie cf Legii 157/2017 va fi calculat la salariul minim brut actual 3.300 lei? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În luna decembrie am fost internat în spital și ... Marian Iordache Marian Iordache Bună ziua. În luna decembrie am fost internat în spital și am primit concediu (100%) până pe data de 5 ianuarie. Mi s-a tăiat din salariu 500ron, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. srl, microintreprindere, neplatitoare de tva, are ... azdrentu azdrentu Buna ziua. SRL, microintreprindere, neplatitoare de TVA, are ca obiect de activitate codul CAEN 5520: Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de ... (vezi toată discuția)