avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am pierdut cartea de muncă și nu pot să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am pierdut cartea de muncă și nu pot să recuperez ...

Bună ziua, am pierdut cartea de muncă și nu pot să recuperez nici un an muncit în anumite locuri. Ce pot să fac??? În August împlinesc 62 și vreau să îmi pregătesc actele dar cred că am cotizat inutil. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 27 Martie 2024
Postati detaliat ..intreprinderile/societatile la care ati lucrat si perioadele in cauza ..poate raspunsurile oferite va pot ajuta.
Bună ziua, locuri de muncă detaliat :7 noiembrie Craiova secția turnătorie din anul 1980. Iulie august...,, vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Mulțumesc

Violeta Stircu a scris:

Bună ziua, locuri de muncă detaliat :7 noiembrie Craiova secția turnătorie din anul 1980. Iulie august...,,numele la angajare Bloju Marinela Violeta., vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Mulțumesc
Soțul meu a lucrat la o firmă privată care s-a desființat care se numește,, Ilrovis Impex srl și a fost înființată în 1993.,eu fiind unul dintre acționari, cum pot proceda pt a se folosi de anii pt care am plătit contribuții??
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
Violeta Stircu, utilizator
Pentru 7 noiembrie, intrebati aici
[ link extern ] /

Si arhiva de la Ilrovis unde se afla, daca ati fost actionar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate iesi cel mai devreme la pensie? Dragoi Simona Dragoi Simona Buna ziua, Mama mea este nascuta in anul 1963 luna 12,si lucreaza din luna 03 anul 1980,nu are intreruperi pe cartea de munca ,nu are facultate,cand poate ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Drepturi de munca sangel sangel Buna ziua va rog să mă ajutați cu un răspuns, in perioada 1980-1982 am lucrat la o societate cu profil comerț cu textile încălțăminte și apoi am ... (vezi toată discuția)