avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotărâre proces penal.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotărâre proces penal.

Buna ziua. Am o întrebare la comunitate.. Am avut un proces penal și pe data de 21.03.2024 s-a soluționat prin publicarea pe site a hotărârii cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. Întrebarea mea este: de la ce data incepe termenul de 10 zile pentru apel? De la data solutionarii sau de la data când este comunicată hotărârea la domiciliu? Se consideră a fi comunicată daca a fost publicata prin mijlocirea grefei instanței sau nu? Mulțumesc
,Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 21.03.2024.
Document: Hotarâre 330/2024 21.03.2024"
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2024
ionuthalici, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 14:03, 25 Martie 2024
Buna ziua!

Termenul de apel curge de la data comunicarii hotararii (la domiciliu/ sediu procesual ales).
Chiar si asa, puteti declara apel si inainte de comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ... Daniel.Rsd Daniel.Rsd Ce inseamna \'\'pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei\'\'? (vezi toată discuția)