avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Infiintare SRL doar cu pasaport (domiciliu in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Infiintare SRL doar cu pasaport (domiciliu in strainatate)

Infiintare SRL doar cu pasaport.

Buna, la moment ma aflu in Marea Britanie (si sunt domiciliat aici). Am pasaport romanesc cu domiciliu in UK. Nu am locuit niciodata in Romania si nu am avut buletin.
Doresc sa-mi deschid un SRL (on-line) si sa ma mut in Romania.
E posibil sa deschid SRL doar cu pasaport si fara buletin? Ca de altfel e proces lung cu obtinerea buletinului
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 15:31, 26 Martie 2024
De asemenea am buletin din R. Moldova (cu adresa de domiciliu in R. Moldova), il pot folosi?
Pasaportul CRDS (cu indicarea domiciliului din străinătate) este act de identitate pentru cetățenii români cu acest statut. Nu puteți deține carte de identitate decât dacă renunțați la domiciliul din străinătate.
Nu văd de ce ați avea probleme la înmatricularea firmei, acesta este un act de identitate valabil, eliberat de autorități din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt din rep. moldova, dar am cetatenie romana si ... cata-11 cata-11 Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)