avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari/locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari/locatari

Bună ziua!
Dacă la o ședință a asociației de proprietari (ce se desfasoara in curtea unei biserici) un membru participant la sedinta înregistrează toată sedinta fără a anunta membrii participanți înainte și a le cere acordul, exista un cadru legal în baza căruia să se poată face sesizare cu privire la acest aspect? (Gdpr cuprinde poate note și referitor la aceasta speta)
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2024
ȘMihaella, utilizator

Alte discuții în legătură

Înregistrare audio / video adunare generală asociație de proprietari: cum se procedează ca să fim în legalitate raportat la gdpr? Testuser1 Testuser1 Buna ziua, In contextul in care membri prezenti la Adunarea generala sunt anuntati de dinainte ca sedinta se va inregistra Audio / Video, e de ajuns sa se ... (vezi toată discuția)
Amanarea presedintelui sa convoace comitetului executiv desi exista probleme in asociatie Osanca Osanca Buna seara, Cum trebuie procedat in cazul in care administratorul (contabil si casier) unei Asoc. de Proprietari comite abateri grave si Presedintele il ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)