avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amanarea Presedintelui sa convoace Comitetului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amanarea Presedintelui sa convoace Comitetului Executiv desi exista probleme in Asociatie

Buna seara,
Cum trebuie procedat in cazul in care administratorul (contabil si casier) unei Asoc. de Proprietari comite abateri grave si Presedintele il acopera, evitand sa convoace Comitetul Executiv pentru ai anunta de situatia existenta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:45, 28 Septembrie 2015
Daca exista probe ale acelor abateri grave,proprietarii pot sesiza serviciul specializat din primarie ,inclusiv unitatea locala a Ministerului Public
Comitetul executiv se convoaca in sedinte lunare. Adica odata pe luna, inainte de afisarea listelor de plata, membrii comitetului se intrunesc in sedinta unde analizeaza si aproba cheltuielile lunii incheiate, discuta sesizarile si cererile proprietarilor din ultima luna, ia decizii s.a.m.d.
Sigur ca la aceasta sedinta se poate discuta "comiterea unor abateri grave" de catre un salariat al asociatiei, se pot lua masuri, decizii cu privire la aceasta situatie...
Daca sunteti membru in comitet, participati la prima sedinta lunara si puneti problema in discutie.
Daca nu sunteti membru in comitet, formulati o sesizare catre presedinte si cereti sa va rasounda in scris cu privire la cele sesizate. Discutati si cu vecinii dumneavoastra care sunt membri in comitet ori cu cenzorii asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedinte comitet executiv as. proprietari- cine/cum le convoaca? model proces verbal sedinta andreistan andreistan Buna ziua, In asociatia noastra \\\\"caietul pentru sedintele comitetului asociatiei de proprietari\\\\" este de rasul lumii, mai degraba o carte cu ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese !!! ollyjunior ollyjunior Buna seara, Ma confrunt in comitetul executiv cu unele probleme si anume: 1) Suntem 3 membrii in comitetul executiv. 2) Un membru din comitetul executiv ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie LIoanna LIoanna Presedintele asociatiei refuza sa prezinte Comitetului Asociatiei lamuriri precum cati anjajati are blocul.Refuza sa arata documente precum statul de plata, ... (vezi toată discuția)