avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prietenul meu este condamnat definitiv la 2 ani si 8 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

prietenul meu este condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni ...

buna prietenul meu este condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni poate iesi mai repede inainte de liberarea conditionata este arestat di 15 decembrie 2023 si a mai fost aerestat 2 luni si iese si la munca si la cursuri
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:34, 13 Aprilie 2024
buna poate iesi mai repede daca este propus la liberare conditionata sau daca face cerere de liberare conditionata la instanta de executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna prietenul meu este condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni ... simonaotto simonaotto buna prietenul meu este condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni poate iesi mai repede inainte de liberarea conditionata este arestat di 15 decembrie 2023 si a ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata inainte de termen precupcristina11 precupcristina11 Buna ziua,la o condamnare de 4 ani (viol)fapta savarsita in minoritate,pana in prezent executat 1.8 ani cu zile castig prin munca si ,activitati,cursuri ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)