avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Pot face o procura online pentru un avocat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Pot face o procura online pentru un avocat in scopul ...

Buna ziua!
Pot face o procura online pentru un avocat in scopul de a ma reprezenta pentru a reinoi buletinul mamei mele? (Apartamentul este pe numele meu iar eu nu ma aflu in tara)
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 15:18, 27 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declarația de luare în spațiu, atunci când proprietarul imobilului nu se află în țară, se poate da doar la reprezentanții misiunilor diplomatice ale României din statul în care se află acesta.
Declarația va trebui prezentată de solicitant în original, împreună cu actele ce fac dovada titularului dreptului de proprietate asupra imobilului ori un extras de carte funciară de dată recentă, de asemenea în original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima carte de identitate volverin volverin implinesc 14 ani si am domiciliu un ungaria.Imi trebuie buletin in romania deoarece sin cetatean roman . Nu am gasit nimic despre ce trebuie sa fac ca sa intru ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat danutza777 danutza777 Buna seara as dori sa stiu ce pot face in cazul in care am implinit 18 ani si am buletinul expirat din acest moment si as dori sa-l reinnoiesc insa mama este ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin. proprietarul imobilului (tata) este plecat din tara. koss_x_treeme koss_x_treeme DOCUMENTE NECESARE: Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele: - cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de ... (vezi toată discuția)