avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CUM.AȘ PUTEA DEBLOCA CONTUL BANCAR ING DACĂ AM O ...
Discuție deschisă în Executare silită

CUM.AȘ PUTEA DEBLOCA CONTUL BANCAR ING DACĂ AM O DATORIE DE ...

CUM.AȘ PUTEA DEBLOCA CONTUL BANCAR ING DACĂ AM O DATORIE DE CĂTRE IFN ICREDIT AJUNGÎND DOSARUL LA EXECUTORUL JUDECĂTORESC?
Achitând suma datorata sau daca mai sunteți în termen formuland contestație la executare solicitând suspendarea executării silite etcetc.Asta dacă aveți argumente,bani de cheltuit și dacă nu e tardiv demersul..
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popire pe salariu Florin rmz Florin rmz Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar de catre fisc Artigas Artigas Buna seara, Am un diferend cu casa de asigurari de sanatate,in sensul ca mi-au constituit abuziv un titlu de creanta,cu toate ca C.N.A.S a apreciat intr-o ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea prescriptiei in timpul executarii silite tudorsad tudorsad Buna ziua, O intrebare poate interesanta, poate. In 2016 am pleacat din Romania. Am in tara doar un cont bancar deschis, fara nici o activitate din 2016. Nu ... (vezi toată discuția)