avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. M-as putea căsători cu un refugiat din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. M-as putea căsători cu un refugiat din Maroc in ...

Bună ziua. Mas putea căsători cu un refugiat din maroc in Italia chiar dacă el nu are documente decât o copie la certificat de naștere și o copie după vechiul pașaport?
Cel mai recent răspuns: Silvy93 , utilizator 13:47, 28 Martie 2024
Sa nu faci greșeala asta sa te căsătorești cu un refugiat din Maroc, am o prietena s-a căsătorit la fel cu un refugiat din Maroc ,s-a comportat exemplar cu ea până au ieșit actele , ei se căsătoresc doar pt acte, când le ies actele te lasă cu ochii în soare, crede-mă.. prietena asta a mea la 3 zile după ce le-au ieșit actele, actele respective ies in termen de 5 ani a fost părăsita.. norocul ei că nu mai putea avea copii, acum îi cere divorțul. Ea a plecat din Romania special pt el în Italia, acolo sunt multe femei românce ,este o întreagă comunitate de marocani cu românce și toate au fost lăsate după ce le-au ieșit actele refugiaților chiar daca unele dintre ele au și copii cu ei, și chiar nu exagerez cu nimic, ea la rândul ei a fost avertizată dar nu a crezut, a crezut orbește in el că o iubește, dar nu.. vreau sa nu treci și tu prin câte au trecut atâtea femei, la 3 zile a plecat în Maroc la familia. Daca vrei îți pot face legătura cu prietena mea, o să-ți spună mai multe legat de ei
Cred ca puteți sa găsiți și alte variante mai bune..Astfel de relatii/,căsătorii pot pune mari probleme pe parcurs dacă aveți copii,vreți sa divorțați, va mutați acolo etcetc.
Eu stau în Italia,așa este se căsătoresc numai pentru acte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un marocan in romania stefan elena flori stefan elena flori locuim in italia.marocan nu are acte in it romanca are acte in it.avem un copil de 3ani nascut in italia.copilul are acte romanesti.vrem sa ne casatorim in ... (vezi toată discuția)
Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Casàtorie cu un cetàtean din maroc ali81585 ali81585 Bunà seara, Mà numesc Alina si am 29 anni. Locuiesc in Italia,de aproape 10 ani si de 9 ani sunt impreaunà cu un marocan. Noi am vrea ... (vezi toată discuția)