avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Verificare stare permis de conducere...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Verificare stare permis de conducere...

Va rog sa-mi spuneti daca exista o cale oficiala prin care un angajator poate afla daca un angajat are permisul de conducere suspendat. Suspectez ca foloseste acest motiv pentru a nu veni la servici. La cererea mea de a-mi arta procesul verbal, mi-a spus ca de nervi l-a distrus
Cel mai recent răspuns: malex1960 , utilizator 10:31, 29 Martie 2024
Avand in vedere calitatea dvs. de angajator al respectivului, precum si faptul ca serviciul lui depinde si de permis, puteti solicita politiei sa va comunice daca are sau nu permisul suspendat.
Multumesc si eu consider ca am acest drept! Problema este ca nu stiu unde sa ma adresez! Am sunat la politie, am spus ce pb am si am fost tranfserat in 3 randuri la departamente diferite, pana cand nu a mai raspuns nimeni la telefon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis fara aducere la cunostinta tomescudan tomescudan Am fost contactat telefonic de o persoana ce s-a recomandat ca politist in cadrul Serviciului Politie Rutiera din judetul de domiciliu, fiind invitat ... (vezi toată discuția)
Citat prin telefon ContSters440343 ContSters440343 buna ziua. astazi am fost sunat pe telefonul mobil de un domn de la politia economica si mi-a spus ca sunt citat pe aceasta cale si ca trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis pana se dovedeste ca sunt nevinovat ViceSTG ViceSTG Buna ziua! In data de 24.07.2023 conduceam si am tamponat un vehicul parcat neregulamentar, jumatate pe banda mea de mers, jumatate pe trotuar. L-am \"sters\" ... (vezi toată discuția)