avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citat prin telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citat prin telefon

buna ziua. astazi am fost sunat pe telefonul mobil de un domn de la politia economica si mi-a spus ca sunt citat pe aceasta cale si ca trebuie sa ma prezint la politie peste 2 zile. deasemenea a spus ca am calitatea de suspect intr-un caz. eu pana acum nu am avut nici o problema ... ce ar trebui sa fac? ar trebui sa merg insotit de un avocat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti suspect inseamna ca sunteti acuzat si acuzatii este bine sa aiba avocat ca sa se apere si sa fie aparati.
tot la telefpn mii-a spus ca e o chestie de 20 min ...o fi asa? ce se poate intampla? fiind de la politia economica poate avea legatura cu un control de la anaf la firma care inca nu e finalizat?
Daca sunteti citat in calitate de suspect, o sa va aduca la cunostinta acuzatia si o sa va comunice drepturile si obligatiile. In principiu, aveti dreptul sa nu dati nicio declaratie si sa va angajati avocat daca situatia va depaseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema juridica hasami hasami Va rog sa_mi raspundeti la urmatoarea problema : am primit o citatie de la o sectie de politie in (prin) care sint chemat ( asa scrie in citatie ) la acest ... (vezi toată discuția)
Anchetare agresiva ciucarareresionut ciucarareresionut Am apelat la acest forum pentru a afla daca este corect ce mi s-a intamplat: Acum 2 zile mi-a venit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint ieri la sectia de ... (vezi toată discuția)
Sunat pentru a ma prezenta la o discutie cu un domn de la brigada antidrog MainEvent MainEvent Buna ziua, Tocmai am fost sunat de un domn de la Brigada Antidrog care m-a invitat sa purtam o discutie in cadrul Politiei Capitalei. Mi s-a spus sa nu-mi ... (vezi toată discuția)