avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună. Lucrez la o firma unde programul este aproape ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună. Lucrez la o firma unde programul este aproape numai de ...

Bună. Lucrez la o firma unde programul este aproape numai de noapte. Lucrez maxim doua ture de zi pe lună. Mai nou s a făcut un program de 8 _8_ 12 ore de noapte. Și o alta tura de la 16:30 la 1 noaptea . Țin sa menționez ca la ora 1 noapte nu exista mijloc de transport în comun iar eu am 6 km distanta de locul de munca. Se lucrează ore suplimentare la greu neplătite și fără liberele aferente. Ptr faptul ca am refuzat sa mai stau peste program am lucrat o luna tura de la 16:30 la 1. Din cauza ca nu avem unde sa lucram în alta parte nimeni nu zice nimic. Mergem des la urgente din cauza epuizării. Credeți că este normal acest lucru și ce putem face? Anul trecut mi s au dat 4 zile de co din anul aceste fără ca eu sa le fi cerut spunând ca este legal acest lucru. Dacă nu suntem de acord cu cele impuse ni se spune ca putem sa plecam. Ce soluție am ptr rezolvare? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
Maria_1969, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 28 Martie 2024
Depuneti o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru padre padre Lucrez la o firma care transporta pacienți și trebuie aduși de la o distanta de 100 _150 km depărtare fata de clinica unde fac tratamentul. Pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte violetta.manea violetta.manea Buna ziua, Am o nelamurire in privinta programului de noapte. De exemplu programul meu de lucru poate fi dupa cum urmeaza: Luni: 09:15-21:15 Marti: ... (vezi toată discuția)
Regim timp de munca portari say say Au portarii o reglementare a timpului de munca diferita fata de ceilalti angajati? Daca da, care este aceea? say (vezi toată discuția)