avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ! Am nascut recent in februarie, copilul a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ! Am nascut recent in februarie, copilul a fost recunoscut ...

Bună ziua ! Am nascut recent in februarie , copilul a fost recunoscut de tata , dar noi nu ne mai intelegem și nu suntem casatoriti , iar acesta ma ameninta ca vine si mi l ia , el fiind plecat din tara . Pot obține custodie exclusiva în cazul în care eu nu sunt mama denaturata, am condiții și ajutor ? El nu se poate angaja în tara , pentru ca are datorii mari la banca, de când nu era cu mine , nu are o locuință a sa si cea de la părinți este o situație precara . El vorbește urat , am conversații când recunoaște ca m a înșelat, când ma înjură, imi jignește familia și pe mine . Ma ajuta cu ceva? Părinții mei au fost martori la mulți certuri , unele destul de urate . Ar putea fi martori ? Mai am o prietena care știe toată situația mea. Noi suntem împreună de 1 an și eu mai am un copil de 8 ani din alta relație. Nu este un exemplu pozitiv pentru copii mei..el vindea droguri și nu am cum sa dovedesc si m a mintit în privința lui , am aflat recent.. M a înșelat în decembrie și am aflat în ianuarie. Am trecut peste toate pentru copii , dar nu se mai poate .. Ce ar trebui sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 17:55, 28 Martie 2024
Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs si sa exercitati singura autoritatea parinteasca exclusiva asupra acestuia.
Aveti toate șansele având în vedere istoricul social al tatălui.
Contactați un avocat sa discutați în detaliu și sa va sprijine în acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil dumi_iuliana dumi_iuliana Buna ziua,am 33 de ani sunt casatorita de 14 ani si am o fetita de 8 ani.Sotul meu este intr-o inchisoare din strainatate de un an si nu i s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Divort, custodia copilului si ordin de protectie annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu cateva intrebari in legatura cu divortul si cu custodia copilului. as dori sa stiu daca in urma divortului pot avea custodia numai eu. am un ... (vezi toată discuția)
Se mai poate obtine custodie unica? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Am 2 copii de 12 ani si respectiv 17 ani.sunt despartita de tatal lor de multi ani.In momentul de fata sunt recasatorita iar de 3 ani am hotarare ... (vezi toată discuția)