avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatie - casatorie cu cetatean tunisian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatie - casatorie cu cetatean tunisian

Doresc sa aflu ce documente sunt necesare pentru a ma casatori cu un cetatean tunisian si unde este mai avantajos sa facem casatoria avand in vedere ca dorim sa locuim in Romania.

Multumesc

elena
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:12, 3 Februarie 2010
La Starea civila veti solicita aceasta informatie, pe tru a cunoaste care sunt documentele pe care trebuie sa le depuneti in vederea oficializarii casatoriei.
Cel mai bine o faceti in Romania, pt ca el fiind cetatean NonUE, va primi o viza pe 5 ani ( care se va putea reinnoi) cu ajutorul careia va locui cu dvs. aici si va putea calatori cu dvs. in toate statele UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspunde-ti la intrebare denush denush imi spune-ti va rog ce probleme o sa am in cazul in care eu ma aflu in Romania si am viza expirata (vezi toată discuția)
Casatorie (romanca cu un albanez) clarasimulea clarasimulea v-as ruga sa-mi raspundeti la o intrebare: daca o romanca se casatoreste cu un cetatean strain, pe teritoriul tarii noastre, cat trebuie sa astepte cetateanul ... (vezi toată discuția)