avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare raspuns din partea Garzii de Mediu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare raspuns din partea Garzii de Mediu?

În raza reședinței mele se află un centru de reciclare fiare vechi. In timpul weekendului și pe timp de noapte in timpul saptamanii sunt emanate noxe cu orele. Am sesizat Garda de Mediu din partea careia am primit un raspuns superficial si total lipsit de interes, precum că centrul se incălzește prin arderea lemnelor intr-un butoi ( in aer liber ce incalnzeste???).
Cum pot contesta raspunsul sesizarii mele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 29 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul la petitii nu poate fi contestat..peteti trimite o noua sesizare dar la organul ierhic superior.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)
Amenda de la garda de mediu ammazon ammazon Buna ziua. Am o casa la tara unde locuieste mama mea si unde merg si eu in fiecare weekend. In primavara am depozitat intr-un loc din curtea mea niste ... (vezi toată discuția)
Probleme de vecinatate cu un service auto Laurentiu_bz Laurentiu_bz Buna ziua,ma numesc Gheorghe Laurentiu,locuiesc in Maracineni,Buzau. Din anul 2015,m-am mutat la casa ce se afla in vecinatatea unui atelier service ... (vezi toată discuția)