avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Dorim ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Dorim sa separam ...

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Dorim sa separam o scara dintr-un bloc de 11 scari. Problema bransamentelor este rezolvata, mai putin apa, care este rezolvabila. Problema fundamentala pentru noi este art. 13, pct. 3, din Legea 196. Cum obtinem noi acordul a 50% +1 din proprietarii celor 483 de apartamente avand si atitudinea ostila a sefilor asociatiei? Daca nu avem acest acord nu putem infiinta asociatia pentru o scara (50% +1 din proprietarii acestei scari doresc aceasta) ?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:53, 28 Martie 2024
Sefii asociatiei de proprietari au fost alesi de catre votul majoritatii participantior la adunarea generala
Daca intampinati reticenta/refuz de implicare sau in solutionare,sesizati oficial serviciul specializat din primaria teritoriala,care poate delega un inspector in vederea clarificarii situatiei sau chiar care poate sa participe la adunarea generala a membrilor proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea unei asociaþii de proprietari la nivelul unei scãri dintr-un bloc cu 7 scãri nichiforov vasile nichiforov vasile Blocul în care locuiesc, are 7 scări, între 6-8 etaje, total 207 apartamente şi 4 societăţi la parter, şi cu excepţia scării mele, celelalte au ... (vezi toată discuția)
1/legea 196/2018 actualizata prevede sef de scara? daca nu, prevede ... Atomi Atomi 1/LEGEA 196/2018 ACTUALIZATA PREVEDE Sef de scara? Daca nu, prevede altceva? 2/ Seful de scara, in caz ca se convine trebuie sa fie proprietar in mod ... (vezi toată discuția)
Hotararea adunarii generale in vederea incheierii unui contract cu o firma , poate fi inlocuita de hotararea comitetului? Octavia Turbatu Octavia Turbatu Pornind de la Legea 196/2018 Art.49 (4) Hotărârile adunărilor generale se iau în cadrul adunării generale convocată sau reconvocată, după caz. În ... (vezi toată discuția)