avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Mama a avut un credit CAR, dar a decedat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Mama a avut un credit CAR, dar a decedat anul trecut, ...

Buna ziua, Mama a avut un credit CAR, dar a decedat anul trecut, iar sora si alto patru au fost giranti pentru ea, acum au primit instiintare de propire pe salariu, noi am discutat cu cei de la CAR ca nu mostenim nimic de la mama si nu suntem succesoarele ei. Nu ne au dat nici o solutie, si dupa 10 luni avem executare silita cu propire pe salariu
Avem vreo sansa sa rezolvam fara executare silita prin tribunal sa nu se ia bani de la giranti???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:43, 29 Martie 2024
Nicio sansa. Ati girat, asta inseamna ca daca mama nu plătește fie ca nu vrea, nu poate, decedeaza etc, garanții plătesc. Nu are importanta ca mosteniti ceva sau nu.
De platit stim ca trebuie platit, doar ca sa ramana sa platim noi o rata lunar, nu sa ii incarce pe giranti cu 15% din salar... Asta e greu sa ne intelegem cu ei.... Incercam sa cotestam decizia cat inca mai avem timp....inca 10 zile
Mersi


gi-jane2 a scris:

Nicio sansa. Ati girat, asta inseamna ca daca mama nu plătește fie ca nu vrea, nu poate, decedeaza etc, garanții plătesc. Nu are importanta ca mosteniti ceva sau nu.

Pt ca nu s-au plătit ratele la timp, s-a declarat scadent anticipat tot creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)