avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, cui ma pot adresa daca politia locala a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, cui ma pot adresa daca politia locala a constatat ...

Buna ziua, cui ma pot adresa daca politia locala a constatat lucrari fara autorizatie pt o constructie a unui vecin dar dupa expirarea termenului de intare in legalitate nu mai face nimic? Carei autoritati ma pot adresa ca sa ii solicite politiei locale sa isi faca treaba mai departe. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 29 Martie 2024
Sesizare Primaria sau promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie mincinoasa alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, unde trebuie sa ma adresez daca am fost invinuit pe nedrept de vecinul meu si care sunt demersurile. Mentionez ca vecinul meu a facut o sesizare ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe drum de servitute. ajutor! kira34 kira34 Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt ... (vezi toată discuția)
Mi-au crăpat pereții din cauza lucrărilor efectuate în apartament de vecinul de dedesubt. Îl pot acționa în judecată? Janaina Janaina Vecina de la et 1 de sub apartamentul meu a executat lucrari de amenajari interioare si timp de 6 luni aproape zilnic mi a forat creierii cu tot felul de ... (vezi toată discuția)