avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua am o intrebare in legatura cu taxa de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua am o intrebare in legatura cu taxa de habitat .Locuiesc ...

Buna ziua am o intrebare in legatura cu taxa de habitat .Locuiesc in Moreni Dambovita si mi se încasează 32 lei,cand am întrebat mi-a spus că se ia pe nr de persoane din locuinta,eu locuind singura,mi-a dat o cerere ca completez pt scutire sa revina la 18 lei ,a zis ca se face in fiecare an aceasta cerere eu nestiind de ea.Eu atatia ani am plătit 32 lei.Ce pot face pt banii din urmă.Este legal cea ce face primaria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 29 Martie 2024
Scutirea se face pe baza de cerere depusa la Primaria Municipiului Moreni....Cererile sunt valabile un an de la data intocmirii, putand fi prelungite dupa expirarea perioadei daca nu s-au modificat conditiile, pe baza altei cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat eugen2011 eugen2011 Am o casa de vacanta unde platesc factura de lumina odata la 3 luni( asa am facut contractul cu furnizorul de electricitate dupa ce mi-a verificat actele sa ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat, somatie de plata buna ziua. mama, care are domiciliul permanent in bucurești, ... a13 a13 Buna ziua. Mama, care are domiciliul permanent in București, a primit de la poștaș un plic recomdant trimis de Primăria Braniștea din județul ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa habitat calytul calytul daca sunt roman si locuiesc de mai multi ani in strainatate pot fi scutit de plata taxei de habitat?in ce baza si ce trebuie sa depun la primarie? (vezi toată discuția)