avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Sora mea a semnat declarație de renuntare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Sora mea a semnat declarație de renuntare la un consulat ...

Buna ziua.Sora mea a semnat declarație de renuntare la un consulat al României în străinătate însă refuza sa mi dea documentul original.Cum pot finaliza succesiunea in această situație,fiind singurul moștenitor,și am acceptat explicit moștenirea.Multumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
Costel29, utilizator

Alte discuții în legătură

Renuntarea expresa la succesiune este necesara daca exista testament? Valentinat22 Valentinat22 Este necesara declaratia de renuntare expresa la o mostenie in cazul in care exista testament legal in favoarea unei alte persoane, in situatia in care partea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea ... Lilucrina Lilucrina Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea speță. În urma decesului bunicii, mama dorește să renunțe la drepturile de ... (vezi toată discuția)
Ce document e necesar pentru succesiune daca una din parti locuieste in alta tara maritom maritom O intrebare pt.dumneavoastra,multumesc. Tatal meu a murit in feb.2013 ,sunt singurul copil si locuiesc in U.S.A. Mama mea trebuie urgent sa faca ... (vezi toată discuția)