avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna searaa In 19.09.2023 am achizitionat o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna searaa In 19.09.2023 am achizitionat o motocicleta cu tot ...

Buna searaa

In 19.09.2023 am achizitionat o motocicleta cu tot cu fiscal. Am fost la mine la primarie, mi am trecut o la impozite, totul ok. Nu am inamtriculat o pe numele meu din dinferite motive ( bani / sfarsit sezon moto )
Ieri, 28.03.2024 am avut programare la DRPCIV pentru procedura de transcriere/inmatriculare vehicul pe numele meu. La fața locului domnii de acolo mi au spus ca fostul proprietar are sechestru pe masina din cauza unor datorii neplatite, ceea ce inseamna ca eu nu pot inmatricula. Sechestrul apare ca a fost pus pe data de 26.03.2024. Fix cu 2 zile inainte sa imi transcriu motocicleta.
Domnul politist mi a spus ca fostul proprietar trebuie sa mearga la sectia judeteana de politie ( sau ceva de genu ) pentru a face confirmarea platilor / datoriilor.

PS: proprietarul din talon spune ca a avut datorii dar pe care le a platit cu ceva timp in urma, chiar pana sa imi dea fiscalul.

Ce este de facut ? Cat dureaza aceasta procedura ? Si daca pot face eu ceva mai repede, ce am de facut ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
Marius.245, utilizator

Alte discuții în legătură

Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am achizitionat o masina care avea pus sechestru ... Necula Razvan Necula Razvan Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)