avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... distrugere casnicie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

distrugere casnicie

Buna ziua ! Sant sylvia gere din judetul harghita !sant casatorit si asteptam un copil ! a aparut in viata noastra o femeie care nu lasa in pace sotul meu,, si a distrus casnicia mea ! acum vrem sa divortam in vina lui ! si as vreau sa dau de judecata pentru distrugere casnicie ! as avea castig de cauza ?
multumesc frumos
!
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 16:05, 7 Februarie 2010
Pentru "distrugere casnicie" nu cred sa puteti da in judecata.Divortati pur si simplu din culpa exclusiva a sotului.
si nu pot sa fac nimic altceva ! ca a distrus viata mea ! de cand a aparut in viata noastra !
Ati incercat sa discutati cu sotul dvs aceasta problema? Sau poate chiar si cu acea femeie de care spuneti?
Insa daca relatiile dintre soti sunt grav vatamate si continuarea casatoriei nu mai este posibila,atunci nu ramane decat divortul.
Sfatul meu este sa nu grabiti in a lua decizia de a divorta. S-ar putea ca femeia respectiva , asa cum a venit in viata sotului, sa si plece...ei nu aveti ce sa ii faceti din punct de vedere legal . Insa timpul le rezolva pe toate. Asteptati sosirea pe lume a copilasului intai si veti vedea ca totul va fi mult mai bine. Daca insa si apoi, lucrurile vor continua, si nu gasiti alta solutie, puteti si sa divortati. Succes.
Pana la urma sunteti insarcinata cu sotul dvs. sau ati asteptat un copil si... nu a mai venit ?
Cred ca trebuie sa luati legatura cu un avocat si sa formulati actiune de divort,pentru ca este clar ,in situatia pe care o relatati,ca nu mai sunt sanse pentru a mai continua casatoria.
Cu cat luati mai repede aceasta hotarare cu atat vor fi mai putine probleme in viitor

Alte discuții în legătură

Divort la mai putin de un an anca.ungureanu anca.ungureanu buna ziua. problema mea e una simpla... m-am casatorit in februarie a.c. , nu avem bunuri comune (exceptie un pc cumparat de mama mea in rate , rata e pe ... (vezi toată discuția)
Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona problema din casnicia mea??? ContSters405106 ContSters405106 Buna ziua, Mi-am cunoscut sotul in anul 2012. In acelasi an am nascut copilul nostru.Casnicia a fost cu suisuri si coborasuri, cu certuri dar si cu momente ... (vezi toată discuția)