avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... distrugere casnicie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

distrugere casnicie

Buna ziua ! Sant sylvia gere din judetul harghita !sant casatorit si asteptam un copil ! a aparut in viata noastra o femeie care nu lasa in pace sotul meu,, si a distrus casnicia mea ! acum vrem sa divortam in vina lui ! si as vreau sa dau de judecata pentru distrugere casnicie ! as avea castig de cauza ?
multumesc frumos
!
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 16:05, 7 Februarie 2010
Oi!Oi!X-(...pentru distrugere de casnicie nu puteti , ca barbatul nu-i masina...a zis si el da...la distrugerea asta...promovati actiune de divort, si , o sa va refaceti viata, sunt convinsa
distrugere de casnicie....interesanta fapta...ar trebui sa fie inclusa in C.penal..."de lege ferenda"
interesanta si ideea d'lui av radusava
casnicia nu'i o joaca
e greu si atunci cand ai ani buni de casnicie si copiii sunt mari, daramite cand , cu doar cateva luni in urma , ti'ai iubit atat de mult sotia, incat sa o lasi insarcinata, dar apoi iti gasesti o amanta:">
asta nu e joaca de copil, e o treaba serioasa si ar trebui tratata ca atare
si de s'ar putea... pedepsita ca orice infractiune...distrugere de casnicie:stunned:
Ramane sa ia cineva initiativa strangerii de semnaturi si promovarii la Consiliul legislativ.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la mai putin de un an anca.ungureanu anca.ungureanu buna ziua. problema mea e una simpla... m-am casatorit in februarie a.c. , nu avem bunuri comune (exceptie un pc cumparat de mama mea in rate , rata e pe ... (vezi toată discuția)
Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Cum pot solutiona problema din casnicia mea??? ContSters405106 ContSters405106 Buna ziua, Mi-am cunoscut sotul in anul 2012. In acelasi an am nascut copilul nostru.Casnicia a fost cu suisuri si coborasuri, cu certuri dar si cu momente ... (vezi toată discuția)