avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salut, întâmpin o situație. Aveam o mașină care ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salut, întâmpin o situație. Aveam o mașină care era parcata ...

Salut, întâmpin o situație. Aveam o mașină care era parcata pe spațiu public însă nu avea asigurare RCA făcută și a fost lovita de către alta mașina, cine ar trebui sa plătească reparația mașinii în cauza?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:19, 3 Aprilie 2024
Chiar daca nu detineti o polita rca valabila, masina dv va fi reparata in baza politei rca a soferului vinovat,.Din pacate nu puteti incheia constatarea amiabila, aveti nevoie de PV emis de politia rutiera, biroul tamponari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de polita rca faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)
Accident rutier budioan budioan buna ziua,am masina inmatriculata in it,anul acesta in vacanta masina a fost lovita in parcare(parcata,oprita) cind m-am intors sa-mi iau masina am gasit ... (vezi toată discuția)
Accident auto: vinovatul nu s-a prezentat la politie pentru declaratie axandrel axandrel Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire cum ar trebui sa procedez in cazul situatiei de mai jos. Sotia mea a gasit masina lovita in parcarea unui ... (vezi toată discuția)