avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare uscatorie de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare uscatorie de la primarie

Buna ziua
As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema arzatoare.
M-am mutat intr-un bloc in care , la parter, functioneaza o gradinita intr-un apartament al primariei si in USCATORIA blocului.Am intrebat printre locatari si niciunul nu a semnat niciun act de cedare,inchiriere sau alta forma cu primaria orasului,toti zicand ca,prin 1992,un politist avand sotia invatatoare,dar fara grupa, ,,s-a orientat,, si a creat o grupa in aceasta uscatorie.
Locatarii au facut,in 2005 o sesizare la primarie pentru a semnala faptul ca gradinita nu are ce cauta in aceea uscatorie si sa plateasca chirie macar pe spatiu, dar au primit raspuns deviat de la subiect, ca institutiile de invatamant sunt pe domeniul public si nu se poate plati chirie, dar nu au raspuns ca acela e spatiul lor, au acte de proprietate sau altceva legat de dreptul de a functiona in spatiu.
In urma acestui ,,raspuns,, locatarii au facut alta adresa primariei in care au precizat ca uscatoria e o proprietate comuna proprietarilor scarii, pe care o au in actele de proprietate,dar nu au mai primit niciun raspuns.
As dori sa stiu daca se mai poate face ceva pentru a redobandi aceasta uscatorie (exclus proces) si pe ce cai si cu ce baza legala.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Chirie uscatorie george66 george66 Buna ziua As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema arzatoare. M-am mutat intr-un bloc in care , la parter, functioneaza o gradinita intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Spatiu uscatorie o_l o_l am incercat sa scriu un mesaj si vad ca nu mi-a reusit scuze voiam sa spun ca de putin timp sediul asociatiei s-a mutat intr-o uscatorie de la o scara ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun ContSters122621 ContSters122621 La parterul blocului in care locuiesc exista o uscatorie, 2 apartamente si 2 garsoniere. Proprietarul garsonierei care are un perete comun cu uscatoria a vrut ... (vezi toată discuția)