avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa somaj

as avea nevoie de o lamurire....pe data de 29.01.2010 mi-a expirat perioada de somaj, as vrea sa stiu care e data maxima cand as putea sa ma angajez(sau cate zile pot sa treaca de la somaj pana la angajare), tinand cont ca nu as vrea sa fie intrerupere pentru a primi indemnizatia de maternitate. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:54, 3 Februarie 2010
1. Nu prea e bine sa aveti intrerupere pentru asa ceva.
2. Pentru indemnizatia de maternitate aveti nevoie de 6 luni cu contract individual de munca, premergatoare datei nasterii copilului.
3. Pentru CCC pana la 2 ani aveti nevoie de 12 luni premergatoare nasterii in care sa obtineti venituri profesionale supuse impozitarii (salariu, venit din PFA, din conventii de prestari servicii etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului clau_dia clau_dia sunt angajata din decembrie 2009 la firma la care lucrez si acum,anterior am lucrat iunie-august 2009 la o alta firma dar am intreruperea asta de 4 luni deci e ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de la stat pentru femeile care au nascut mince mince Buna seara, Ma numesc Ana Maria si am o intrebare daca se poate. Cred ca multe femei au trecut printr-o situatie ca a mea, de aceea va rog tare mult sa mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil tataru loredana tataru loredana buna ziua,am si eu o intrebare am lucrat 1 an si 6 luni pana in luna decembrie 2009 in urma restructurarilor am ramas fara servici pana in luna martie ... (vezi toată discuția)